Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

СНІД: хто попереджений, той захищений

Дата: 11.12.2019 12:25
Кількість переглядів: 586

Починаючи з 1988 року, 1 грудня вважається Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом. З того часу він відзначається щорічно. Головною метою відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом є привернення уваги суспільстсва до цієї проблеми. По всій країні в організаціях різних рівнів, освітніх і закладах культури проводяться тематичні заходи: покази відеороликів, презентація книжкових виставок, бесіди з лікарями тощо. Красносільська об'єднана територіальна громада не стоїть осторонь і в цьому питанні.

Так, в медіа-центрі "Сінергія" Іванівського сільського будинку культури завідувачка бібліотекою Любов Соколовська провела годину-застереження "СНІД: хто попереджений, той захищений".
Захід мав на меті привернути увагу підлітків до проблем поширення СНІДу. Щоб зустріч пройшла з найбільшою користю, на захід було запрошено сімейного лікаря Яшину О.Ю., яка в доступній формі розповіла про сумну статистику кількості ВІЛ-інфікованих, як запобігти поширенню цього недугу та відповіла на численні запитання.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь