A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Учні Красносільської ЗОШ І-ІІІ ст. беруть участь у міжнародному проєкті

Дата: 13.12.2019 09:54
Кількість переглядів: 657

В рамках міжнародного проєкту «Ми можемо більше! За розвиток громадянської участі молоді в Східній Європі», який реалізується громадською організацією «Об’єднання «Агенція розвитку освітньої політики» (Україна) в партнерстві з громадською організацією «DRA» (Німеччина) на Одещині розпочалося навчання модераторів партисипативних проєктів. Прогнозований результат навчання модераторів – реалізація дітьми та молоддю, менших 18 років, партисипативних проєктів у школах та громадах, які покликані сприяти створенню простору, дружнього до дітей та молоді.
Учнівське самоврядування Красносільської ЗОШ І-ІІІ ступенів вже розпочало підготовку до реалізації партисипативного проєкту і організувало опитування на тему: «Якою має бути школа, дружня до дітей?», а також створили «скриньку пропозицій»: «Шкільний простір, дружній до М18». Метою дослідження є визначення потреб та інтересів учнів і висловлення їхньої думки з приводу того, якою має бути школа, дружня до дітей. В результаті опитування дізнались потреби учнів, серед яких облаштовані коридори для відпочинку, живі куточки, шкільний кінотеатр та більше виховних заходів: спортивних змагань, квестів, вечорів…
У ході дослідження учні відчули, що їхня думка є цінною для педагогічного колективу, і вмотивувалися до подальших дій. Вже скоро, покреатививши у майстерні майбутнього, вони матимуть змогу визначитися із остаточною темою партисипативного проєкту та перейти до його безпосередньої реалізації. Однак вже зараз учні утвердилися у думці: «М18: Ми можемо більше!».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь