Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції!

Дата: 13.12.2019 17:11
Кількість переглядів: 684

14 грудня в Україні відзначається День учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров'я заради порятунку інших та нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.

Ми вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи минулого століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.

Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашої громади, які 33 роки тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в зоні радіаційного лиха,  аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильського лиха, тим, хто зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської аварії. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій.

Щиро бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи!

Микола МАЙДЕБУРА, Красносільський сільський голова

Марина АРХІРІЙ, перша заступниця сільського голови

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь