A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Шановні батьки Красносільської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 17.01.2020 10:37
Кількість переглядів: 549

Наступна інформація буде цікава тим родинам, в яких виховуються діти від 0 до 4-х років!

  • Повідомляємо, що 27 січня 2020 року о 14.00 в приміщенні Красносільської сільської ради (с. Красносілка, вул. Набережна, 87 а, сесійна зала) відбудеться зустріч у форматі круглого столу на тему: «Раннє втручання: що мають знати батьки?».

Мета заходу: інформувати батьків щодо послуги раннього втручання, які виховують дітей до 4-х років, аби уникнути подальшої інвалідізації дітей; сприяти забезпеченню конструктивного діалогу між батьками та фаховими спеціалістами.

  • До участі у заході запрошені: фахівці з раннього втручання, головні лікарі Красносільської та Іванівської амбулаторій загальної практики сімейної медицини, директори дошкільних навчальних закладів Красносільської ОТГ, сімейні лікарі.

До відома: раннє втручання (РВ) є всесвітньо визнаним підходом, який максимізує шанси дітей на реалізацію власного потенціалу. РВ включає в себе здійснення заходів у той час, коли побоювання з приводу розвитку та/або інвалідності дитини з’являється вперше, у віці, коли мозок дитини все ще розвивається. Це соціальна модель, яка враховує потреби як дитини, так і батьків, спрямована на зміцнення потенціалу сім’ї, а також орієнтована на співпрацю та партнерство з батьками.

  • P. S. За додатковою інформацією звертайтесь до Відділу у справах дітей та соціального захисту населення (с. Красносілка, вул. Набережна, 87 а, 1-ий поверх) або за тел. (048) 752-97-75. Чекаємо на вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь