Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

ОСББ Красносільської ОТГ: об'єднання та перспективи

Дата: 22.01.2020 10:07
Кількість переглядів: 649

Минулого тижня в приміщенні Красносільської сільської ради пройшла зустріч представників ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків) Красносільської ОТГ із спеціалістами з розвитку громад в Одеській області Олегом Рогозіним та Тетяною Маяк, за участю працівників апарату сільської ради на чолі з першою заступницею сільського голови Мариною Архірій. Долучився до заходу Олександр Соколов, головний державний інспектор відділу нагляду на виробництвах і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці в Одеській області. Олександр Соколов акцентував увагу на таких питаннях: про особливості технічного обслуговування димоходів та вентиляційних каналів  в зимовий період; щодо недопущення випадків встановлення  в будинках, які обладнані приладами і апаратами з відведенням продуктів згорання в димоході, пристроїв витяжної вентиляції з штучним спонуканням (та проведення профілактичного інструктажу стосовно цього під час проведення обслуговування димоходів та вентиляційних каналів); аналіз нещасних випадків при використанні газу в побуті, що трапились через несправність димоходів та вентиляційних каналів.  
 Також в ході зустрічі обговорено такі питання: особливості створення ОСББ, форми управління багатоквартирними будинками, законодавчі акти, якими треба керуватись в роботі тощо. Особливу зацікавленість всі присутні проявили до запропонованої можливості подальшого безкоштовного навчання в заявленій темі. 
В цілому ж зустріч тривала близько двох годин, всі заплановані питання було обговорено. Захід проходив в рамках впровадження Меморандуму про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків та запровадження енергосервісу та енергоменеджменту для підвищення енергетичної ефективності будівель бюджетних установ, який було укладено між Красносільською сільською радою та Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України. Також тренінг реалізується завдяки Програмі розвитку ООН та за підтримки Європейського Союзу.  

P. S. А ми нагадуємо, що у середу, 22 січня о 15.00 в приміщенні Красносільської сільської ради (с. Красносілка, вул. Набережна, 87 а, сесійна зала) відбудеться безкоштовний тренінг щодо особливостей створення спроможного ОСББ та його ефективного управління.   
P. S. S. З приводу участі у тренінгу та більш детальної інформації, звертатись до контактної особи – Роман Дзинков, тел. +380948633015, адреса електронної пошти Romandzynkov@gmail.com.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь