Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Територія лиману Куяльник стане національним природним парком

Дата: 24.01.2020 09:59
Кількість переглядів: 774

За словами директора департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації Алана Джіоєва в Одеській області створять національний природний парк «Куяльницький». Про це йдеться на офіційній сторінці Одеської обласної державної адміністрації у Фейсбук.

Природний парк розташується на території Лиманського, Біляївського, Іванівського районів та міста Одеса. Наразі забезпечено погодження створення заказнику з відповідними райдержадміністраціями та міськими радами, а також ДП «Одеське лісове господарство», ДП «Ширяївське лісове господарство» та ПрАТ «Енергопостачальна компанія Обленерго», ДП НЕК «Укренерго».

«У 2020 році департамент екології та природних ресурсів сформує проект створення національного природного парку «Кульяницький». Після цього ми передамо його до Міністерства енергетики та захисту довкілля. Ця ініціатива дозволить захистити та зберегти унікальний курорт для всіх мешканців Одеської області», — зазначив департаменту екології та природних ресурсів Одеської ОДА Алан Джіоєв.

Також на сторінці йдеться про те, що у березні минулого року Куяльник визнали курортом державного значення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь