A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Лиманська районна філія ООЦЗ Прес-реліз Інформація про роботу філії за лютий 2020 року.

Дата: 10.03.2020 12:54
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

 

 

Лиманська районна філія ООЦЗ

Прес-реліз

Інформація про роботу філії за лютий 2020 року.

     Одним із першочергових завдань державної служби зайнятості є досягнення високого рівня співпраці з роботодавцями. Лиманська районна філія Одеського обласного центру зайнятості має успішний досвід взаємовигідної багаторічної співпраці як з великими, так і з малими підприємствами  району.

     З початку 2020  року за сприяння служби зайнятості працевлаштовані 124   шукачі роботи.  Рівень укомплектування вакансій у порівнянні з  2019 роком (38.4%)  збільшився  і становить 46.8% . 

    Щороку збільшується і кількість роботодавців, які користуються послугами служби зайнятості. Вісімдесят роботодавців  надали інформацію про потребу в 157 вакансіях.   Станом на 1 березня 2020 року  кількість безробітних, зареєстрованих в  Лиманській районній філії Одеської обласної  служби зайнятості  становила 140 осіб ( на  відповідну дату 2019 року -108 осіб.)

     В рамках проекту «Моє майбутнє в моїй громаді» проведено районний конкурс відеороликів «Професії моєї громади». За результатами конкурсу перше місце посіли учениця Фонтанського «НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія та учні Першотравневого НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей.   На обласному рівні  переможці районного конкурсу  посіли друге місце. В звітному періоді    телекомпанією ТІС ТВ  представлений відео сюжет  в якому директор  Лиманської районної філії Ковбаско В.Ю. та  провідний фахівець Басько Г.П. акцентували увагу на  сплаті роботодавцями  ЄСВ  за новостворені робочі місця, компенсації заробітної плати  внутрішньо переміщеним особам та  про професійне навчання в ДНЗ ЦПТО.                    

 

 

Контактна інформація:

Відділу надання соціальних послуг

Лиманської районної філії Одеського

обласного центру зайнятості

т. 048 55 9-83-75

https://www.facebook.com/LymansyCZ/

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь