A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

«WIKILEGALAID» – безкоштовна довідково-інформаційна платформа правових консультацій

Дата: 13.03.2020 11:23
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

 

 

 

«WIKILEGALAID» – безкоштовна довідково-інформаційна платформа правових консультацій

В дома, на роботі, в віддаленому районі, усі охочі, які мають доступ до мережі інтернет, можуть знайти необхідну інформацію з актуальних правових питань. Для цього слід зайти безкоштовний  інформаційний ресурс WikiLegalAid за адресою wiki.legalaid.gov.ua.

«WikiLegalAid» утворена Координаційним центром з надання правової допомоги у 2016 році. Над її створенням працювали понад 600 фахівців системи надання безоплатної правової допомоги з різних регіонів України.

В базі правових консультацій міститься більше 1500 консультацій на найактуальніші правові питання, з якими звертаються клієнти до системи БПД. Окрім правової інформації в них міститься судова практика та зразки правових документів.

Спочатку цей ресурс існував як «внутрішній», виключно для працівників системи БПД. За два роки було накопичено багато інформації, яка використовувалась під час консультування клієнтів. З 13 грудня 2018 року кожен має  доступ до всієї інформації, що міститься в базі, та зможе не виходячи з дому.

Інформація постійно оновлюється з урахуванням змін законодавства та судової практики. WikiLegalAid можуть користуватись як юристи-практики, студенти-правники, правозахисники, так і пересічні громадяни. Консультації підготовлені так, щоб бути зрозумілими не лише фахівцям, а й людям без юридичної освіти.

Щоб скористатися базою правових консультацій необхідно ввести в пошукову строку на головній сторінці «WikiLegalAid» ключове слово або частину слова (корінь слова) і поставити знак «*», що звузить пошук.

Пошук видає перелік консультацій, які містяться в базі.

Здійснення пошуку також можливе через структуру категорій «WikiLegalAid» за галузями права. Скориставшись таким шляхом пошуку можна побачити всі галузі права, за якими містяться правові консультації в базі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь