A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Перелік дозволених видів діяльності під час карантину та умови їх провадження

Дата: 27.03.2020 16:47
Кількість переглядів: 534

Перелік дозволених видів діяльності під час карантину та умови їх провадження

      Красносільська сільська рада публікує перелік дозволених видів комерційної діяльності під час карантину. Список надається згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

 

Дозволено:

• торгівлю харчовими продуктами, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку;
• банківську та страхову діяльності, а також медичну практику, ветеринарну практику, діяльність автозаправних комплексів, діяльність з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльність з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку;
• торговельну діяльність та діяльність з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресного доставляння замовлень.

 

      Працювати такі підприємства можуть лише за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання санітарних та протиепідемічних заходів.

     Крім того, вказаним підприємствам необхідно запровадити режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 кв. метрів площі торговельного (операційного) залу за умови дотримання дистанції між людьми не менш як 1,5 метра із встановленням спеціальних позначок в чергах на касах та на вулиці для входу у магазинвідстань між людьми повинна бути не менш ніж 1 метр. Це дозволить мінімізувати ризики поширення інфекційної хвороби та збереже здоров’я та життя мешканців Красносільської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь