A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Відкритий діалог Уряду та місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2020 17:31
Кількість переглядів: 446

     З нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні Міністерство розвитку громад та територій України провело відкритий діалог Уряду та місцевого самоврядування «Україні – сучасне європейське самоврядування» в онлайн форматі з трансляцією «наживо».
     Захід відбувся за участі Прем’єр-міністра України Д. Шмигаля, представників міністерств, органів місцевого самоврядування та їх асоціацій, народних депутатів України, міжнародних проєктів технічної допомоги.
Для участі в діалозі була запрошена Архірій М. М. - Красносільський сільський голова, голова Асоціації Одеського регіонального відділення асоціації ОТГ.
     Денис Шмигаль детально розповів про становлення нового місцевого самоврядування на сучасному етапі. Профільні міністри зупинилися на спільних завданнях Мінрегіону, Парламенту та місцевого самоврядування в контексті децентралізації владних повноважень. Окремо міністри надали інформацію про розвиток сільської медицини, спроможність освітньої мережі в громадах, соціальну політику та роль розвитку галузі культури.
Загалом, відкритий діалог Уряду та місцевого самоврядування у форматі онлайн став досить пізнавальним та необхідним заходом на сучасному етапі децентралізації.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь