A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

У наступному році жителі Красносільської громади отримуватимуть послуги з водопостачання від КП  «Перспектива»

Дата: 11.12.2020 14:32
Кількість переглядів: 683

Така пропозиція пролунала на останній нараді, яку проводила сільський голова Марина Архірій  стосовно проблем з водопостачанням до осель Красносільської ОТГ.
Справа полягає в тому, що водопровідні мережі, по яких постачає воду «Інфокс-водоканал», будувалися у радянські часи, проектно-кошторисна документація не передавалася до сільської ради і плану водопровідної мережі с. Красносілки не існувало. КП  «Перспектива» провело інвентаризацію мереж, які знаходяться в неналежному стані, що спричиняє перебої з водою у літній період. Тож сьогодні підприємство має план найбільш проблемних відрізків і готове утримувати відповідні мережі. Незважаючи на те, що населення сплачує абонплату до «Інфокс-водоканал», сьогодні пориви водопровідної мережі у громаді усуваються силами та за власний кошт КП  «Перспектива».
Як приклад, на минулих вихідних працівники підприємства усунули масштабний порив у с. Корсунці, замінивши  близько 150 метрів трубопроводу. 
Тож влада Красносільської ОТГ націлена на те, щоб водопостачання до Красносілки здійснювало КП «Перспектива». При цьому є можливість зменшити тариф, а кошти від абонплати направляти на модернізацію і оновлення мережі. 
Попередньо прийнято рішення змінити водопостачальника у с. Красносілці а згодом, після інвентаризації водопровідних мереж у с. Ілічанці та Корсунці – і  у відповідних населених пунктах.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь