A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Марина Архірій приступила до виконання обов’язків Красносільського сільського голови

Дата: 04.12.2020 12:08
Кількість переглядів: 395

Третього грудня відбулася перша сесія Красносільської сільської ради VIII скликання.
На ній головою територіальної виборчої комісії було зачитано Постанови про результати виборів Красносільської сільської ради.
Депутатами сільської ради стали 26 обранців. Сільським головою, за результатами виборів, стала Архірій Марина Миколаївна.
Починаючи з 2002 року професійний шлях М.Архірій пов'язаний з роботою в Красносільській сільській раді, з 2012 року вона працювала заступником сільського голови з економічних питань та першим заступником.
Обиралася депутатом Красносільської сільської ради V скликання.
Талановитий керівник та висококваліфікований спеціаліст, Марина Миколаївна безпосередньо брала участь у формуванні та створенні Красносільської об’єднаної територіальної громади – однієї з перших в Одеській області.
У 2016 році за її ініціативи та безпосередньої участі було створено Центр надання адміністративних послуг Красносільської сільської ради. За учать у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» Красносільську об’єднану територіальну громаду було нагороджено Спеціальною відзнакою Міністерства регіонального розвитку України.
Професіоналізм та організаторські здібності Марини Миколаївни допомогли сільській раді залучити додаткові кошти, які дали змогу реалізувати низку проектів, а саме: здійснити капітальний ремонт дорожнього покриття, виконати капітальний ремонт будівлі Красносільської школи тощо.
З 2018 року Марина Миколаївна очолює Одеське регіональне відділення Асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад України.
Нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня, має народне звання «Берегиня України» з врученням ордену та Почесної Грамоти «За особистий внесок у розвиток України та вірність нації».
Тож Марина Архірій стала достойною наступницею Майдебури Миколи Петровича, який 34 роки очолював громаду. Він вручив М. Архірій квіти та виступив з напутнім словом.
Також на сесії було затверджено Регламент Красносільської сільської ради (з рішенням можна ознайомитись тут) , постійні депутатські комісії та керівний склад.

 

ДОПОВНЕНО: На офіційному сайті Красносільської сільської ради створений розділ «Офіційні документи», у якому можна ознайомитися з текстом Регламенту та іншими рішеннями за посиланням: https://krasnosilska-gromada.gov.ua/1-sesiya-09-44-30-10-12-2020/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь