Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

У Красносільській громаді на посадах затверджено 6 старост

Дата: 18.12.2020 17:22
Кількість переглядів: 437

     Красносільська сільська рада 18 грудня  на своєму засіданні затвердила старост населених пунктів громади. Ними стали 6 місцевих жителів, люди, які користуються заслуженим авторитетом та повагою земляків, беруть активну участь у житті сіл та мають власну життєву і громадянську позицію.
     Так, у с Іванове старостою стала Сусленко Домнікія Василівна, колишній сільський голова Свердлівської сільської ради, яка у 2015 році об’єдналася з Красносільською сільською радою. З моменту об’єднання Домнікія Василівна успішно виконувала обов’язки старости с. Іванове. 
У с. Корсунці старостою стала Власова Тетяна Сергіївна, яка займає активну громадянську позицію по відстоюванню інтересів територіальної громади села Корсунці. Активна, цілеспрямована, комунікабельна, виважена у прийнятті рішень. 
     Руденко Лілія Михайлівна – староста с. Ілічанки. Протягом останніх 15 років на громадських засадах активно допомагає вирішувати проблемні питання, які виникають у мешканців села Ілічанка та відстоює їх інтереси. 
Старостою сіл Кубанка та Новокубанка стала Вольчева Тетяна Миколаївна, яка обиралася депутатом Красносільської сільської ради протягом VI та VII скликань. Професійно підходить до вирішення проблем мешканців округу. Активна, цілеспрямована, дисциплінована, віддана справі. 
     Староста с. Переможне - Шарафаненко Олена Анатоліївна, з 2006 року по теперішній час очолювала Переможненську сільську бібліотеку.  Протягом 2015-2020 років фактично виконувала обов’язки депутата сільської ради Юрія Дацюка, у зв’язку з його самоусуненням, допомагаючи мешканцям в оформленні документів для оформлення різних видів державних соціальних допомог, беручи активну участь в соціально-культурному розвитку як с. Переможне, так і Красносільської ОТГ в цілому. 
     Староста сіл Павлинка, Лізінка, Нові Шомполи, Шаманівка, Созонівка, Василівка, Букачі - Козакова Олена Іванівна. З 2001 року працює в Павлинській сільській раді. У 2015 році була обрана секретарем, а з 2018 року по теперішній час виконувала обов’язки сільського голови Павлинської сільської ради. Протягом усього періоду роботи в ОМС та зокрема на керівних посадах, зарекомендувала себе як висококваліфікований спеціаліст, який здатний визначити головні напрямки в роботі та зосередити на них увагу.
     Троє старост вступлять у свої повноваження з 21 грудня поточного року,  інші троє – після звільнення з попереднього місця роботи та вирішення інших кадрових питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь