A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

У Красносільській громаді здійснюється реконструкція вуличного освітлення

Дата: 18.12.2020 18:16
Кількість переглядів: 378

     18  грудня відбулася друга позачергова сесія Красносільської сільської ради.
На  розгляд депутатів було внесено 27 проєктів, які, здебільшого,  стосувалися кадрово-організаційних питань.
Так, були внесені зміни у документах на поточний рік, а також затверджені на наступний: штатний розпис, структура, чисельність працівників сільської ради та умови оплати їх праці.
Прийнято рішення про початок реорганізації Павлінської сільської ради Іванівського району шляхом приєднання до Красносільської сільської ради Одеського району.
На пленарному засіданні створено управління фінансів і затверджені нові  Положення про  відповідне управління та відділи сільської ради.
     Депутати внесли зміни до бюджету громади, здійснивши внутрішній перерозподіл коштів у житлово-комунальній сфері. Зокрема, збільшені видатки на оплату за енергоносії у зв’язку з реконструкцією вуличного освітлення у громаді. Так, лише за поточний рік проведено вуличне освітлення по вулицях Прилиманній, Чорноморській, Сонячній та у житловому масиві багатоповерхівок по вулиці Садовій у с. Красносілці. У с. Корсунці здійснено реконструкцію освітлення на вулицях  Залізнодорожній, Одеській і Польовій. Нове освітлення з’явилося на вулиці Лиманній с. Іваново, на вулиці Новій с. Ілічанки, вулиці Шевченко с. Кубанки.   Наразі роботи тривають по вулиці Молодіжній у с. Ілічанці. На наступний рік роботи з реконструкції вуличного освітлення в усіх селах Красносільської громади планується продовжити.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь