A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Яка категорія дітей у Красносільській громаді харчуватиметься безкоштовно

Дата: 23.12.2020 19:02
Кількість переглядів: 393

23 грудня на сесії Красносільської сільської ради було прийнято традиційне рішення на наступний рік: про встановлення плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах.
Депутати встановили з 1 січня 2021 року розмір плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах Красносільської сільської ради на рівні: 60% батьки, 40% місцевий бюджет.
Від плати за харчування на 100% звільняються: діти-сироти, діти-інваліди; діти, позбавлені батьківського піклування, постраждалі внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів або з числа внутрішнього переміщених осіб; діти з малозабезпечених сімей. Витрати на харчування відповідної категорії дітей бере на себе місцевий бюджет.
Для батьків, у сім’ях яких  троє і більше дітей, розмір плати за харчування становитиме 50 %, іншу половину фінансуватиме сільська рада.  
З батьків або осіб, що їх замінюють, які не подали необхідних документів щодо звільнення від плати або зменшення розміру плати за харчування дитини, плата справляється на загальних підставах.
Звільнення батьків від плати або зменшення розміру плати за харчування дітей в ДНЗ проводиться щорічно відповідно до рішення сесії Красносільської сільської ради «Про зменшення плати за харчування
дітей в дошкільних навчальних закладах Красносільської сільської ради Лиманського району Одеської області на відповідні роки» і може переглядатися протягом року на підставі клопотання керівника (завідувача) ДНЗ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь