A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Садочок «Калинка» - друга домівка для малюків

Дата: 28.12.2020 08:16
Кількість переглядів: 512

     Враховуючи потреби жителів Красносілки у дошкільній освіті, у 2005 році при Красносільській школі було створено дошкільний навчальний заклад «Калинка».  Він  розмістився в окремому крилі будівлі загальноосвітньої школи.  Дитячий садок був розрахований на 50 місць (2 групи дітей). В 2006 році було відкрито ще 1 вікову групуСпочатку заклад був підпорядкований Комінтернівській РДА, а після створення Красносільської ОТГ переданий на баланс Красносільської сільської ради.

    У 2017 році був проведений капітальний ремонт всіх приміщень ДНЗ, замінено дах, утеплені стіни. Створено належні умови для дітей: затишні, естетично оформлені групи, сучасні меблі та декорації, предметно-розвивальні середовища, дидактичні матеріали, що дібрані згідно з вимогами Базової програми. 

     Зараз «Калинка» - це сучасний дошкільний заклад, що дбає про забезпечення права дітей на здобуття дошкільної освіти, створення кожному малюкові рівних з його однолітками умов для подальшого навчання у школі, успішного особистісного розвитку. В садочку функціонує: 4 групи: для дітей молодшого віку «Сонечко», середнього віку «Веселка», старшого віку «Ромашка» і група короткотривалого перебування «Всезнайки». Сьогодні у садочку працює дружній фаховий колектив, який виховує 87 малюків.

     Педагогами      успішно    впроваджуються інноваційні та інтерактивні методи освітньо-виховної діяльності: інтегровані заняття, заняття-подорожі, заняття-розваги, рольові ігри, родинні свята тощо.

     В закладі створені умови для забезпечення оптимального рухового режиму:  фізкультурні куточки, обладнання для загартування. Щоденно відводиться час на різні види рухової активності дітей: ранкову гімнастику, фізкультурні та музичні заняття, фізкультхвилинки, рухливі ігри.

     За рекомендаціями психолога в кожній віковій групі створені осередки емоційного розвантаження.

     Кредо педагогів дошкільного закладу: « Завжди рухатись вперед, бути на високому професійному рівні, сміливо налаштовуватись на роботу за програмою нового покоління».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь