A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Красносільська сільська рада прийняла до комунальної власності ряд об’єктів соціальної сфери

Дата: 04.01.2021 18:09
Кількість переглядів: 508

     У перший робочий день нового року у Красносільській громаді відбулася четверта позачергова (перша у 2021 році) сесія сільської ради VIII скликання.
Така опертивність у проведенні пленарного засідання пов'язана з тим, що в останні дні минулого року Березівська районна рада прийняла рішення про передачу об’єктів інфраструктури колишньої Павлинської сільської ради до Красносільської громади.
     Тож переважна більшість питань стосувалася прийняття об’єктів до комунальної власності Красносільської ОТГ та зміни найменувань закладів освіти, культури і житлово-комунального господарства.
Зокрема, до Красносільської громади прийнято: «Павлинський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа I-III ступенів – дитячий садок», Іванівську централізовану бібліотечну систему (Павлинська бібліотека-філія, Лізинська бібліотека-філія) та затверджено акти прийому-передачі даних об’єктів.
Відповідно, рішенням сесії, згідно з чинним законодавством, затверджено нові найменування та внесено зміни до статутів усіх закладів освіти і культури.

      Комунальному підприємству “Перспектива” у господарське відання передано 8 артезіанських свердловин.

До комунальної власності територіальної громади Красносільської сільської ради прийнято нову будівлю амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яка була збудована за рахунок співфінансування державного і сільського бюджетів.
Також рішенням сесії внесено зміни до структури та штатного розпису апарату сільської ради, пов’язані з приєднанням закладів колишньої павлінської сільської ради до Красносільської громади.

      Розглянувши заяву депутата Красносільської сільської ради Торчанської Олени Віталіївни про дострокове припинення нею депутатських повноважень, сесія після довгих дебатів та обговорення питання не прийняла відповідного рішення.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь