A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

На часі – затвердження містобудівної документації Красносільської громади

Дата: 05.01.2021 16:08
Кількість переглядів: 480

     5 січня у Красносільській громаді відбулися громадські слухання проєктів Генеральних планів с. Корсунці і Переможного та Звіту про їх стратегічну і екологічну оцінку.
Замовником містобудівної документації виступила сільська рада, через систему «Прозоро» було проведено державні закупівлі робіт, де переможцем стало ТОВ «Містобудівельник».
     Підприємство виготовило проєкти та представило їх на обговорення громадськості. Документами передбачено розширення меж населених пунктів за рахунок земель сільськогосподарського призначення; збільшено зони житлової і громадської забудови; передбачено виробничу територію, зони відпочинку тощо.
У Генеральному плані окреслено виніс транспортної дороги в обхід сіл, будівництво централізованого водопостачання і водовідведення та ін.
     Проєкти викликали жваве обговорення, особливо будівництво об’їзної дороги, 4 напрямки якої сьогодні було запропоновані громаді. З даного питання за домовленістю із сільським головою М. Архірій розробники готові на етапі прийняття передпроєктних рішень зустрітися з громадою для прийняття остаточного рішення.
Стосовно проєкту Генеральних планів с. Корсунці і Переможного жодних зауважень від присутніх не надійшло. Генеральні плани будуть надані на розгляд містобудівної ради Одеської ОДА та на затвердження Красносільської сільської ради.
Слід зауважити, що Генеральний план є документом, на підставі якого здійснюється забудова і розвиток території, у тому числі, відведення земельних ділянок для індивідуальної забудови, розвиток підприємницької діяльності, інвестування у громаду тощо.
     Сьогодні відповідні документи мають Іванове, Ілічівка, Красносілка.
Найближчим часом відбудуться громадські слухання Генеральних планів Кубанки і Новокубанки.
     Після здійснення робіт з виготовлення комплексної схеми просторового планування території Красносільської ОТГ буде вирішено і питання розвитку новоприєднаних сіл колишньої Павлінської сільської ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь