A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 11.01.2021 12:36
Кількість переглядів: 528

     11 січня Красносільський сільський голова Марина Архірій провела щотижневу апаратну нараду.
     Начальник управління культури, молоді, спорту та туризму Т. Габинська прозвітувала про роботу підпорядкованих закладів у 2020 році.
Про діяльність закладів освіти та проблемні питання доповіла начальник управління освіти В. Марченко. Так, за попередніми розрахунками, існуюча мережа не задовольняє попит жителів громади – у наступному навчальному році до перших класів у Красносільській школі піде більше 230 учнів, а це 6 класів, у садочку треба буде відкрити 7 додаткових груп, у Корсунцях - 5 груп, у Івановому 4 групи для дошкільнят.
     Марина Архірій зазначила, що це – додаткові виклики для громади. Це може бути будівництво нового освітнього закладу, розширення або реконструкція існуючих будівель. Сільський голова доручила управлінню освіти вивчити відповідне питання та доповісти можливі варіанти врегулювання відповідної проблеми.
Також управлінню освіти поставлено завдання проаналізувати ситуацію з відвідуванням навчальних закладів одного села жителями іншого та розробити автобусний маршрут «Шкільного автобуса», який буде підвозити дітей до закладів освіти.
     Також до наступної наради управління освіти повинно надати пропозиції щодо гарячого харчування учнів старших класів шкіл, меню та орієнтовну вартість обідів, аби школярі мали можливість повноцінно харчуватися під час навчального процесу. Це стосується і дошкільнят Павлинського дитячого садочку, харчування яких повинне буди збалансованим і відповідати стандартам.
     У рамках реформування медичної галузі та створення центру первинної медико-санітарної допомоги заступнику сільського голови О. Степановій доручено розробити покроковий алгоритм введення в дію та подальшого функціонування відповідного медичного закладу.
     Присутніх на нараді ознайомили із обмежувальними заходами, пов’язаними із коронавірусом, які тривають у державі з 8 по 25 січня; введенням в дію ЗУ «Про забезпечення функціонування української мови як державної» та іншими нормативно-правовими актами, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування. М. Архірій наголосила присутнім на більш якісній підготовці проектів рішень сесій Красносільської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь