Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Увага людям 80+

Дата: 13.01.2021 16:30
Кількість переглядів: 391

Недостатній рівень розв’язання соціальних проблем на державному рівні ставить перед Красносільською сільською радою одним з першочергових завдань розвиток системи соціального захисту жителів громади.
З цією метою була розроблена та діє на території Красносільської територіальної громади соціально–цільова програма «Милосердя в дії». Нею передбачено підвищення якості та збільшення кількості соціальних послуг, спрямованих на поліпшення життєзабезпечення найнезахищеніших верств населення. Серед них: ветерани війни та праці; особи, які брали участь в антитерористичній операції на Сході країни, члени їх сімей, внутрішньо- переміщені особи та особи, постраждалі від аварії на ЧАЕС, матері–героїні, багатодітні, сім'ї з дітьми-інвалідами, особи з обмеженими фізичними можливостями, психічними захворюваннями та розумовою відсталістю, інші малозабезпечені верстви населення.
Одним з напрямків роботи відділу соціального захисту населення Красносільської сільської ради є матеріальна підтримка людей, яким виповнилось 80 років і старше. У 2020 році більше 280 жителів поважного віку Красносільської громади щомісяця отримували з місцевого бюджету по 300 грн матеріальної допомоги. У поточному році, за рахунок приєднання колишньої Павлинської сільської ради, їх кількість збільшиться. Станом на січень 2021 року фінансову підтримку від сільської ради отримуватимуть 325 жителів, які зареєстровані і фактично проживають на території Красносільської територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь