Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Увага людям 80+

Дата: 13.01.2021 16:30
Кількість переглядів: 381

Недостатній рівень розв’язання соціальних проблем на державному рівні ставить перед Красносільською сільською радою одним з першочергових завдань розвиток системи соціального захисту жителів громади.
З цією метою була розроблена та діє на території Красносільської територіальної громади соціально–цільова програма «Милосердя в дії». Нею передбачено підвищення якості та збільшення кількості соціальних послуг, спрямованих на поліпшення життєзабезпечення найнезахищеніших верств населення. Серед них: ветерани війни та праці; особи, які брали участь в антитерористичній операції на Сході країни, члени їх сімей, внутрішньо- переміщені особи та особи, постраждалі від аварії на ЧАЕС, матері–героїні, багатодітні, сім'ї з дітьми-інвалідами, особи з обмеженими фізичними можливостями, психічними захворюваннями та розумовою відсталістю, інші малозабезпечені верстви населення.
Одним з напрямків роботи відділу соціального захисту населення Красносільської сільської ради є матеріальна підтримка людей, яким виповнилось 80 років і старше. У 2020 році більше 280 жителів поважного віку Красносільської громади щомісяця отримували з місцевого бюджету по 300 грн матеріальної допомоги. У поточному році, за рахунок приєднання колишньої Павлинської сільської ради, їх кількість збільшиться. Станом на січень 2021 року фінансову підтримку від сільської ради отримуватимуть 325 жителів, які зареєстровані і фактично проживають на території Красносільської територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь