A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Красносільський ЦНАП – один із трьох Центрів надання послуг, який взяв участь у пілотному проєкті “Дія” Шерінг»

Дата: 14.01.2021 12:48
Кількість переглядів: 423

В жовтні 2020 року міністр цифровий трансформації Михайло Федоров представив Дія 2.0 - оновлену версію програми держави в смартфоні. Серед функціоналу додатка з'явилося багато нового.
Серед нових документів були представлені: картка платника податків; довідка ВПО (переселенця); свідоцтво про народження дитини; електронна прописка в паспортах та свідоцтві. 
Нові продукти в додатку, які були представлені - це «Шерінг» документів, оплата штрафів за порушення ПДР (фото- і відеофіксація); оплата боргів за виконавчими виробництвам.
Шерінг документів - це не тільки можливість безпосередньо поділитися цим документом, це і можливість затверджувати документ, тобто, підтвердити свою особистість і переконатися в правдивості цього документа. 
Цифрова копія документа з "Дії", або Шерінг - це можливість отримати і надавати певні послуги, що і було запропоновано певним Центрам надання адміністративних послуг.
З листопада 2020 року Красносільський ЦНАП запрацював у пілотному проєкті  «Дія» Шерінг».
Це дало змогу громадянам, які відвідують ЦНАП, надавати свої  електронні документи через «Дія» для отримання різноманітних послуг, у тому числі, реєстрації місця проживання, отримання довідки про місце реєстрації, про склад зареєстрованих осіб тощо без надання паперових документів.
Тепер перевірити документи будь-якої людини можна за допомогою камери смартфона та QR-коду. Ця функція надає можливість швидко ідентифікувати особистість.
Шерити цифрові документи можна також у monobank, «ПриватБанку», на «Новій Пошті» та «Укрпошті».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь