A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Перше засідання виконкому Красносільської ОТГ – які питання є актуальними

Дата: 15.01.2021 17:33
Кількість переглядів: 388

     15 січня в Красносільській сільській раді відбулося перше засідання новоствореного виконавчого комітету.
Сільський голова Марина Архірій привітала членів виконкому із затвердженням на відповідних посадах та побажала плідної роботи на благо жителів.
     Присутні розглянули 26 проєктів, які стосувалися важливих питань життєдіяльності громади.
Першим присутні заслухали звіт про роботу зі зверненнями громадян у 2020 році.
Далі було прийнято рішення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів. Умови проведення конкурсу та вимоги до учасників будуть опубліковані у засобах масової інформації.
     Наступним рішенням члени виконкому затвердили проєктну документацію щодо будівництва господарських будівель, зовнішніх інженерних мереж та споруд і облаштування прилеглої до амбулаторії території в с. Красносілці. Нагадаємо, будівля була побудована в рамках державного фінансування, на сесії сільської ради прийнята на баланс громади. Затвердження проєкту облаштування території амбулаторії дасть можливість подати замовлення на державне фінансування відповідних робіт.
Члени виконкому також затвердили інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, які надаються Красносільським ЦНАПом.
     У зв’язку із кадровими призначеннями виконком вніс зміни до складу певних комісій, у тому числі, з ТЕБ та НС, Громадської комісії з житлових питань, з питань розгляду звернень громадян, експертної та адміністративної комісій.
Двом підприємцям, які здійснюють торгівлю у кіосках в с. Переможному і Красносілці, подовжено термін розміщення тимчасових споруд на 1 рік. Архітектор, яка доповідала з даного питання, зазначила, що минулого року виконавчий комітет затвердив єдиний зовнішній вигляд малих архітектурних форм, і підприємець з Красносілки - один з перших, хто належним чином облаштував фасад і прилеглу до кіоска територію.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь