A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Комунальники усувають наслідки негоди

Дата: 27.01.2021 10:01
Кількість переглядів: 700

     Як і передбачали синоптики, уночі з 26 на 27 січня розпочалися снігопади. Комунальні служби вивели спецтехніку о 2:30. Трактор та спецавтомобіль МАЗ МДКЗ розчищають дороги та вулиці Красносільської громади. Перш за все, спецтехніка пройшлася дорогами по маршруту руху автобусу від в. Паустовського до Красносілки, далі Корсунці, об’їзна дорога, Кубанка, Новокубанка. У селі Івановому на допомогу комунальникам прийшло ТОВ «АгроПівдень - 1» (кер. О. Іванов), у Переможному з розчищенням доріг допомагає ТОВ «Розвиток – А» (кер. О. Жежуленко). Освітній процес у садочках та школах збережено. Але, за прогнозами синоптиків, снігопади продовжуватимуться до вечора 28 січня, тож комунальники працюватимуть постійно. Паралельно з розчищенням доріг вони здійснюють посипання протиожеледним матеріалом найбільш небезпечних ділянок.
     Тож сільська рада звертається до жителів громади максимально обмежити переміщення по вулицях, особливо це стосується людей похилого віку, вагітних жінок і дітей.
     Закликаємо автолюбителів без гострої необхідності не виїжджати на вулиці на особистому транспорті, не залишати машини під деревами і лініями електропередач.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь