A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Комунальники працюють другу добу

Дата: 28.01.2021 10:18
Кількість переглядів: 1097

     Комунальники Красносільської громади продовжують боротьбу з непогодою.
Усю ніч вони розчищали дороги до населених пунктів, аби громадський транспорт, швидка, доставка продуктів харчування змогли дістатися до населення.
До 5 години ранку працівники КП «Перспектива» чистили дорогу до Кубанки, борючись зі сніговими заметами на проблемних ділянках. Дорогу було розчищено, аби транспорт при потребі міг нею пересуватися.
     Відпочивши 2 години, зранку комунальні служби знову приступили до роботи. Наразі спецтехніка знову виїхала в бік Кубанки. У другій половині дня 28 січня ТОВ «АгроПівдень - 1» (кер. О. Іванов) додатково надасть ще один трактор для допомоги у розчищенні цієї складної ділянки.
     Після цього спецтранспорт буде направлений в інші населені пункти.
Велика вдячність фермерам, які допомагають у боротьбі зі снігопадами. У селі Івановому це ТОВ «АгроПівдень - 1» (кер. О. Іванов), у Переможному - ТОВ «Розвиток – А» (кер. О. Жежуленко).
     С.Павлинку, Букачі допомагає розчищати Дакус Володимир Михайлович, с.Шаманівку: підприємство "Росток" - Стаднійчук Віктор Михайлович. В с.Лізинці прогортає дорогу Донець Олександр Васильович.
     У зв’язку з негодою відбувається обмерзання та порив ліній електропередач, без світла частково залишаються усі населені пункти громади. На 10 годину ранку все с.Іванове залишилося без світла - вийшла з ладу ПС-з5 , с.Корсунці частково без світла теж, там працює бригада РЕМ, у Павлинці працює Іванівський РЕМ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь