A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

1 лютого відбулася позачергова п’ята сесія Красносільської сільської ради.

Дата: 01.02.2021 18:57
Кількість переглядів: 1173

     Перед її початком Красносільський сільський голова Марина Архірій поінформувала присутніх про трагедію з породіллею, яка сталася 30 січня. Марина Миколаївна повідомила, що у сільську раду, до старости, в амбулаторію ніхто з даного питання не звертався. Допомога під час негоди надавалася усім, хто її потребує. Сьогодні деякі спекулюють цією трагедією, намагаються маніпулювати думкою жителів громади. Проте по смерті немовляти більше запитань, ніж відповідей. Обставини даної трагедії різняться, навіть телевізійники допустилися помилки у назві населеного пункту. За інформацією ТСН, відео вже знято з ефіру, а текст виправлений. Марина Миколаївна висловила щирі співчуття мамі, а жителів громади закликала бути толерантними до чужої біди і не спекулювати на горі матері до того часу, поки правоохоронні органи не нададуть висновки. Проведення позачергової сесії Красносільської сільської ради було зумовлено ходом децентралізації в Україні, передачею повноважень громадам та проведенням 2 лютого сесії районної ради, на якій планують передати майно медичних закладів Красносільській громаді. Для цього необхідно отримати погодження сільської ради. Тож на позачерговій сесії депутати своїм рішенням створили комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико–санітарної допомоги

     Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області» та затвердили його статут. Наступним рішенням сесія дала згоду на безоплатне прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Березівського і Одеського районів до комунальної власності територіальної громади Красносільської сільської ради будівель та майна 8 закладів охорони здоров'я: амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Красносілка, Корсунського фельдшерсько-акушерського пункту, Кубанського фельдшерсько-акушерського пункту, Ілічанського фельдшерсько-акушерського пункту, Переможненського фельдшерсько-акушерського пункту, амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Іванове, Павлинського фельдшерського пункту, Лізинського фельдшерського пункту.

     Дане рішення буде направлено до Березівської та Одеської районних рад.

Депутати вкотре розглянули проєкт рішення про дострокове припинення повноважень депутата Торчанською Оленою Віталіївною, і знову рішення не набрало необхідної кількості голосів. Депутати також прийняли звернення до Премєр-міністра та НКРЄ що тарифної політики в Україні. Із текстом рішення ми ознайомимо вас окремо. Наостанок секретар ради Н. Г. Гордузенко зачитала повідомлення, які надійшли на її ім’я від депутатів про утворення депутатської групи «ЗА РОЗВИТОК» та депутатської фракції Політичної партії «Слуга народу». До їх складу увійшли Н. Гєєр, О. Кочержинська, Т. Бочковська, С. Швець, О. Дмирієв, Я. Чередніченко. Головою обрано С. Швець.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь