A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

У Красносільській громаді розгорнуто роботу оперативного штабу

Дата: 01.02.2021 18:59
Кількість переглядів: 1269

     У зв’язку з можливим погіршенням погодних умов на території Одеської області комісія з ТЕБ та НС Красносільської сільської ради прийняла рішення про негайне розгортання роботи оперативного штабу із запобігання і ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та організацію цілодобового чергування в приміщенні сільської ради (каб.№1, телефон для зв’язку 0487529794).
     Невідкладно розгорнуто роботу стаціонарних пунктів обігріву в будівлі старої амбулаторії та в приміщені Красносільської сільської ради із відповідним їх укомплектуванням (продукти харчування, медикаменти).
При облаштуванні пунктів відстою автотранспорту спільно із підрозділами Головного управління ДСНС України в Одеській області будуть вжиті заходи щодо організації місць обігріву, харчування та подачі електроживлення за допомогою генераторів.
     Оперативний штаб триматиме на контролі питання щодо забезпечення тепло-, газо-, водо-, енергопостачання та водовідведення в населених пунктах громади; справність автономних джерел електроживлення та необхідних запасів паливно-мастильних матеріалів.
Соціальні служби проводять обстеження побутових умов багатодітних сімей, одиноких людей похилого віку та інших малозабезпечених верств населення з метою надання (у разі необхідності) допомоги.
На період ускладнення погодних умов управління освіти відповідно до ситуації може встановлювати певний режим роботи освітніх закладів та організації навчального процесу на території Красносільської громади.
Директору КП «Перспектива» протокольним рішенням комісії доручено тримати техніку в постійній готовності, організувати проведення робіт щодо забезпечення проїзду транспорту по автодорогах загального користування. Завідувачам Красносільського та Іванівського ФАПів необхідно організувати цілодобове чергування медперсоналу та водіїв.
     З метою оперативного реагування штабу надані уточнені списки тяжкохворих та вагітних (останні місяці вагітності), які можуть потребувати негайної евакуації до медичних установ із вказанням адреси проживання.
Старостам населених пунктів Красносільської сільської ради рішенням комісії доручено забезпечити цілодобове чергування та надавати інформацію про стан справ кожні 2 години, тримати на контролі забезпечення населення електропостачанням, водою, газом, про випадки відключення надавати штабу інформацію з вказаними адресами.
Черговий оперативного штабу взаємодіятиме з підрозділами РС ГУ ДСНС та черговим ВП №1 ОРУП №2 ГУ НП в Одеській
     Графік чергування на 1 лютого:
- по оперативному штабу Красносільської сільської ради - Хусейінов Євген Джурайович (0487529794).
Красносільська амбулаторія:
Медпрацівник Сандуленко Ольга Василівна тел. 0930625775;
Цуркан Андрій Іванович тел. 0678881309;
Клейменов Сергій Валерійович тел.0679759109.
Список фельдшерів швидкої допомоги с.Красносілка:
Рачинський Сергій Сергійович тел. 0504680174;
Гончаренко Сергій Миколайович тел. 0660869705.
Іванівська амбулаторія:
Кочержинська Олена Василівна 0962038175.
С. Кубанка:
фельдшер Кущазлі Ганна Іванівна тел. 0632895443.
С. Ілічанка:
фельдшер Коваль Юлія Ігорівна тел. 0979651727.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь