Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Незабаром у Красносільській громаді будуть власні медичні заклади

Дата: 12.02.2021 15:55
Кількість переглядів: 1856

     12 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради.
Присутні затвердили структуру та штатний розпис новоствореного комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області». Відповідне рішення обумовлено
ліквідацією Лиманського району та приєднанням до Красносільської ОТГ сіл колишньої Павлинської сільської ради.
     До структури входитимуть: амбулаторно-поліклінічний відділ з вузькими спеціалістами, амбулаторії с. Красносілки, Іванового та ФАПи сіл Корсунці, Кубанки, Ілічанки, Переможного, Павлинки, Лізінки.
   

 Планується, що на першому етапі медична галузь фінансуватиметься із сільського бюджету, а після отримання ліцензії і підписання договору з НСЗУ – з державного бюджету.
Виконавчий комітет прийняв рішення про продовження терміну розміщення тимчасових споруд на території громади на один рік двом підприємцям: ФОП Маковецька (с. Красносілка, вул. Перемоги, 16) та ФОП Портей (с. Корсунці вздовж автодороги). Умовою продовження договорів є виконання заходів з благоустрою прилеглих територій та приведення фасадів тимчасових споруд у відповідність до затверджених виконавчим комітетом ескізів у термін до 1 червня 2021 року. В іншому випадку відповідне рішення буде скасовано.
     У рамках соціальної цільової програми «Милосердя в дії на 2020-2022 роки», розглянувши звернення жителів Красносільської громади, виконавчий комітет вирішив надати матеріальну допомогу 50 мешканцям, які потрапили у скрутне матеріальне становище внаслідок тяжких захворювань, від коронавірусної хвороби, внаслідок пожежі тощо.
     Члени виконкому також затвердили списки інвалідів Другої світової війни, учасників бойових дій, учасників війни, вдів померлих інвалідів, воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО, осіб, в яких є діти з інвалідністю, багатодітних матерів та малозабезпечених верств населення на передплату за кошти сільського бюджету газети «Слава хлібороба» на 2021 рік.
     У зв’язку з кадровими змінами виконавчий комітет поновив склад комісії з питань благоустрою населених пунктів Красносільської сільської ради. До новоствореної комісії увійшли фахівці виконавчих органів сільської ради, старости сіл та депутати.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь