A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Жителі Красносільської громади вшанували воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2021 10:27
Кількість переглядів: 1713

     З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану у с. Красносілці відбувся мітинг.
     Ведуча згадала роки воєнних конфліктів. Особливо страшними вони були в республіці Афганістан. Та війна тривала з 25 грудня 1979 до 15 лютого 1989 року, тобто 3340 днів. Майже десятиліття наші солдати та офіцери виконували в чужій країні миротворчі бойові задачі. Багато з них не повернулося з чужих країн живими.
До колишніх військових, які пройшли гарячими точками, зі словами вдячності за подвиг і героїзм від імені Красносільського сільського голови Архірій М. М. звернувся перший заступник Філатов О. А.: «В глибокій шані схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув у тій кривавій війні. Серед них і житель громади – Василь Петров, іменем якого названа вулиця у с. Переможному».Сільська рада всебічно підтримує учасників бойових дій та їхні родини, щороку виділяючи з місцевого бюджету матеріальну допомогу.
     На мітингу також виступили заступник командира в/ч А3438 Андрій Тимчак та голова районної спілки ветеранів Афганістану Володимир Наконечний. Після чого на знак шани та поваги присутні поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам та пам’ятника загиблим односельцям.

Більше фото на нашій сторінці у мережі фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/krasnosilskasr/posts/464989178216160

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь