A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Участь у проєкті DECIDE – реальність

Дата: 19.02.2021 13:04
Кількість переглядів: 1744

     18 лютого команда Красносільської громади у складі сільського голови Марини Архірій, профільного заступника Олени Степанової, начальника управління освіти Вікторії Марченко, директора Красносільського навчального закладу Наталії Михалевич, начальника відділу стратегічного розвитку Євгенії Солодової та депутата сільської ради Наталії Геєр взяли участь у II етапі конкурсного відбору територіальних громад-партнерів з реалізації Швейцарсько-українського проєкту DECIDE.
     Він спрямований на підтримку двох важливих реформ – освіти і децентралізації, реалізується за підтримки Швейцарії і партнерства Міністерств освіти і науки та розвитку громад і територій України.
Участі у проєкті передувала серйозна робота. Як поінформувала Марина Миколаївна, Красносільська громада одна з перших восьми громад області була створена у 2015 році. Громада динамічно розвивається, а галузь освіти є однією з пріоритетних для місцевої влади. За цей час придбано 3 шкільних автобуси, збережено мережу позашкільних закладів, збереженоякісне харчування, здійснено капітальні ремонти з переоснащенням матеріально-технічної бази частини закладів освіти, по інших в стадії розробки проєктно-кошторисна документація. У планах завершення благоустрою Красносільської школи з адаптацією під навчально-виховний процес учнів на свіжому повітрі, продовження підвищення кваліфікації педагогів та розвиток учнівського самоврядування.
Участь у Швейцарсько-Українському проєкті DECIDE дасть можливість підвищити професійний рівень освітян за рахунок отримання позитивного досвіду як українських, так і закордонних освітніх практик, запровадити їх у навчальних закладах громади та, як результат, вивести якість освіти на новий сучасний рівень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь