A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Питання екології ставків – на контролі влади

Дата: 22.02.2021 12:59
Кількість переглядів: 1659

     До Красносільської сільської влади надійшли заяви жителів с. Корсунці та депутатів сільської ради щодо мору риби у ставку. Для вивчення проблеми та з'ясування причин і подолання наслідків цієї події за дорученням Красносільського сільського голови була створена спеціальна комісія. До її складу увійшли заступники сільського голови, фахівці сільської ради, депутати, представники Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу, сектору в Одеській області Державного водного агентства України, Управління Державного агентства рибного господарства у Одеській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, Лиманського РВ ГУ ДСНС та Лиманського ВП ГУ НП України в Одеській області.

     Комісія розпочала перевірку даного факту. 22 лютого було здійснено виїзд на місце, обстежено водойми та мийку, яка знаходиться біля ставків. Мору риби на водоймах не виявлено. Власник мийки дав можливість глянути об’єкт та повідомив, що має усі необхідні для роботи дозволи і зобов’язався надати відповідні документи протягом тижня. Спеціальними службами для порівняння хімічного аналізу будуть взяті проби води у ставку та на мийці. Після цього будуть зроблені висновки.

     Проте, як інформують жителі і депутати, можливий викид у ставок каналізаційних стоків із домоволодінь, які знаходяться по обидва боки від ставка. Тож, як зазначила Красносільський сільський голова Марина Архірій, яка під особистим контролем тримає дане питання, наступним кроком буде перевірка стоків каналізації від будівель, що межують із водоймами.

Про результати роботи комісії будемо інформувати вас і надалі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь