Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

У громаді відновлюється вуличне освітлення

Дата: 23.02.2021 08:06
Кількість переглядів: 1557

     22 лютого Красносільський сільський голова Архірій М. М. провела щотижневу робочу нараду зі своїми заступниками та начальниками виконавчих органів ради.
Начальник відділу житлово-комунального господарства доповів про роботи, виконані комунальниками протягом минулого тижня.
     Так, відновлено вуличне освітлення в с. Корсунці по вул. Виноградній, у с. Кубанці по вул. Шкільній, сьогодні розпочалися роботи по вул. Центральній у с. Новокубанці.
     З допомогою підприємства «Агропівдень» приводяться до ладу дороги до с. Переможного, від Новокубанки до Кубанки, частково: між Кубанкою і Кремидівкою. КП «Перспектива» протягом минулого тижня усунуло пориви водопроводу по вул. Незалежності і Перемоги (с. Красносілка), в с. Іваново здійснено заміну насосу артсвердловини по вул. Зеленій. Сільський голова Марина Архірій зазначила, що на черговій сесії планується прийняти Програму благоустрою Красносільської громади на 5 років. Уже проведена велика робота у даному напрямку: зібрані заяви жителів, сформовані попередні заходи, визначені обсяги і джерела фінансування. До прийняття депутатами остаточного рішення фахівці повинні детально проаналізувати усі запропоновані заходи, визначити їх пріоритетність та очікувані результати. На нараді також були розглянуті питання щодо збільшення надходжень від плати за землю та орендної плати; здійснення організаційних заходів щодо приведення у відповідність розміщених тимчасових споруд до паспортів прив’язки, результати здійснення контрольних перевірок відділом Державного архітектурно-будівельного контролю тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь