A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Батькам пропонують долучитися до організації системи харчування

Дата: 25.02.2021 11:44
Кількість переглядів: 1462

     Організація харчування учнів є важливою складовою навчально-виховного процесу. Сьогодні у Красносільській громаді за кошти місцевого бюджету харчуються учні 1-4 класів. Середня вартість обідів становить 33 грн на день.
Красносільський сільський голова Марина Архірій поставила перед управлінням освіти завдання вивчити питання організації харчування учнів середньої і старшої ланки, які переважну більшість дня знаходяться у школі.
Аби вивчити потужності їдалень та можливості приготування їжі на велику кількість дітей 24 лютого було організовано інспектування харчоблоків найбільших шкіл громади. Сільський голова М. Архірій разом з профільним заступником О. Степановою та фахівцями оглянули навчальні заклади, поспілкувалися з директорами та працівниками їдалень.
     Так як не усі харчоблоки пристосовані до приготування обідів у великих об’ємах, вивчається питання так званого «модульного харчування». Воно передбачає доставку готових гарячих обідів спеціалізованим підприємством. За бажанням батьків у них можуть бути включені фрукти. Сьогодні такі практики застосовані у закладах освіти Усатівської і Нерубайської громад, а також у багатьох закладах освіти і медицини м. Одеси. Орієнтовна вартість такого харчування може становити до 35 грн за обід.
     Процес організації харчування погоджуватиметься з батьками. Для цього буде створена робоча група. Хто з батьків бажає долучитися до неї, надсилайте, будь ласка, свої контактні дані на електронну адресу: svetlanaperfilyeva@gmail.com. При формуванні робочої групи з вами зв’яжеться відповідальний працівник.
Нижче: фото навчальних закладів с. Іваново, Корсунці, Павлинки.

Більше фото дивіться за посиланням:https://www.facebook.com/krasnosilskasr/posts/470953984286346


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь