A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

На виконання Бюджетної програми КП КВК 1201060

Дата: 26.02.2021 11:00
Кількість переглядів: 1328

     На виконання Бюджетної програми КП КВК 1201060 «Підвищеннякваліфікації фахівців АПК» Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України виділило кошти Державному професійно-технічному навчальному закладу „Одеський державний центр професійного навчання працівників переробної промисловості” на навчання з «Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві» (НПАОП 01.0-1.02-18) , «Охорона праці посадових осіб» ( НПАОП 0.00-4.12-05), « Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» ( НПАОП 40.1-1.21-98), а також підготовку спеціалістів : «Оператор котельні», «Водій навантажувач», «Машиніст - тракторист», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».Центр проводить семінари по всім з 08.02.2021року до 31.12.2021року.

     Центр має можливість проводити заняття безпосередньо в Красносільській ОТГ. На навчання, яке проводиться на безоплатній основі викладачами Ценру планується залучення фахівців інженерно-технічного та керівного складу підприємств агропромислового комплексу, харчової та переробної промисловості регіону та Головного Управління Держпраці в Одеській області.

     Доводимо до відома підприємств та організацій Красносільської ОТГ про можливість проведення відповідного безкоштовного навчання.Просимо терміново надати списки осіб, які будуть проходити навчання.В списках вказати повне прізвище, ім`я та по батькові, а також посаду і назву організації на українській мові. Надсилати інформацію на електронну адресу krasnosilska-sr@ukr.net. Телефон для справок (048) 793-63-02.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь