A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Від конкуренції - до спiвпрацi

Дата: 26.02.2021 14:42
Кількість переглядів: 1365

‌     Президент України Володимир Зеленський поставив перед усіма гілками влади завдання: від конкуренції перейти до співпраці. Одещина першою  показала приклад таких дій. 
     ‌26 лютого на урочистому засіданні колегії обласної державної адміністрації, присвяченому 89-тиріччю  утворення Одеської області, було підписано тристоронній Меморандум про співпрацю між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування "Асоціація об'єднаних територіальних громад", Одеською обласною державною адміністрацією та Одеською обласною радою в особі, відповідно, О. Корінного, С. Гриневецького та В. Діденка. 
‌Олександр  Корінний подякував  керівництву області за бажання  співпрацювати з малими громадами. За ініціативи С. Гриневецького Регіональний тиждень  Асоціації відбудеться саме на базі Одеської обласної державної адміністрації та за підтримки SKL та інших міжнародних партнерів. Головоа регіональної організації асоціації,  Красносільський сільський голова Марина Архірій висловила слова вдячності керівництву області за підтримку громад та бажання до співпраці.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь