A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Одеське регіональне відділення Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад України очолює Архірій Марина Миколаївна – Красносільський сільський голова Одеської області Одеського району.

Дата: 01.03.2021 11:09
Кількість переглядів: 1236

     Народилася Марина Архірій 23 грудня 1980 року. Має 3 вищі освіти. З 2002 року професійний шлях пов'язаний з роботою в Красносільській сільській раді. У грудні 2020 року Марина Архірій обрана Красносільським сільським головою Одеського району Одеської області. Обиралася депутатом Красносільської сільської ради V скликання. Брала безпосередню участь у формуванні та створенні у 2015 році Красносільської об’єднаної територіальної громади – однієї з перших восьми в Одеській області. 

     Після вступу Красносільської ОТГ до Асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад України, у лютому 2018 року Архірій Марина Миколаївна обрана членом Правління даної організації та очолила її Одеське регіональне відділення. Активно співпрацює з асоціаціями органів місцевого самоврядування, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Радою Європи, Інститутом громадянського суспільства, Одеським регіональним офісом ULEAD та багатьма іншими інституціями.
Нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня, присвоєно народне звання «Берегиня України» з врученням ордену та Почесної Грамоти «За особистий внесок у розвиток України та вірність нації».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь