A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Відділ соцзахисту населення: послуги та шляхи отримання

Дата: 02.03.2021 11:19
Кількість переглядів: 1320

     За інформацією відділу соціального захисту населення Красносільської сільської ради жителям громади за потреби надаються різноманітні безкоштовні соціальні послуги. У разі необхідності проводяться консультації громадян,соціальна профілактика та адаптація, при потребі фахівцями відділу здійснюється обслуговування одиноко проживаючих громадян та представництво інтересів осіб, що звернулись за допомогою, в різних державних установах. Різновидом соціальних послуг є надання натуральної допомоги - продуктів харчування, засобів особистої гігієни, одягу, взуття та інших предметів першої необхідності, забезпечення палива на зиму. Розрахована вона для малозабезпечених верств населення.

     Значна допомога жителям громади надається і шляхом соціального супроводу. Ця послуга призначена для тих родин, які перебувають у складних життєвих обставинах або сімей, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. 

     Ще однією послугою, яка може бути надана у відділі соцзахисту сільської ради, є екстрене (кризове) втручання. Вона передбачена для осіб,  які  постраждали від домашнього насильства або стихійного лиха. Здійснюється шляхом проведення консультацій, надання психологічної, юридичної, медичної допомоги тощо. Усі перераховані послуги надаються жителям громади, які  фактично проживають на території Красносільської об'єднаної територіальної громади. 

     Нагадаємо, що відділ соціального захисту населення знаходиться в приміщенні Красносільської сільської ради, за адресою с. Красносілка, вул. Набережна, 87а, перший поверх, тел. (048) 752-97-75.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь