A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Зустріч керівництва громади та ініціативної групи

Дата: 03.03.2021 19:40
Кількість переглядів: 1329

     Днями відбулася зустріч Красносільського сільського голови Марини Архірій з ініціативною групою с. Ілічанки. Близько 10 жителів гуртожитку за адресою вул. Паустовського, 12 звернулися з проханням узаконити самовільно встановлені гаражі біля їх будинку.
     Під час зустрічі відбувся конструктивний діалог, проте для прийняття виваженого рішення питання треба детально вивчити і опрацювати. Адже територія, на якій були встановлені тимчасові споруди, належить Красносільській громаді, а самі жителі будинку за реєстрацією є одеситами. До того ж, у гуртожитку проживають й інші люди, зокрема, пільгової категорії, які теж можуть претендувати на встановлення гаражів. Частина споруд розміщена над комунікаціями, що є грубим порушенням чинних норм.
     Земельний Кодекс України передбачає передачу земельних ділянок в оренду на різних умовах. Зокрема, у ст. 134 вказано, що не підлягають продажу на конкурентних засадах земельні ділянки у разі розташування на них об'єктів нерухомого майна (будівель, споруд), що перебувають у власності фізичних або юридичних осіб. В іншому випадку передбачені земельні торги.
     Тож, аби поставити крапку над «І» в даному питанні, було вирішено, що ініціативна група допоможе зібрати усі існуючі документи на будівлі і споруди, після чого відбудеться наступна зустріч.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь