A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Продовжується робота над вирішенням питання екології ставку в с. Корсунцях та  запобіганню мору риби.  

Дата: 11.03.2021 16:04
Кількість переглядів: 577

     10 березня проведено друге засідання раніше створеної спеціальної комісії, до складу якої увійшли заступники Красносільського сільського голови, депутати, фахівці сільської ради та державних спеціалізованих служб.   

     На засіданні були присутні жителі с. Корсунців та власник мийки, який надав всі необхідні дозвільні документи та сертифікати на миючі речовини, що використовуються на даному  підприємстві. 
Раніше жителі цього населеного пункту наполягали, що саме через використання певних речовин та неправильної організації роботи мийки і стався мор риби. 
Проте, виходячи з результатів проб води та висновків екологічної інспекції Південно-Західного округу, вмісту забруднюючих речовин від цього підприємства не виявлено. Слід додати, що в ході роботи комісії було обстежено берегову лінію та виявлено, що шкода екологічній ситуації може наноситись і жителями приватного сектору через можливий викид каналізаційних стоків, про що були надані фотозвіти.   

     В ході обговорення було вирішено здійснити виїзд на місцевість.  
У ході засідання прийнято рішення здійснити додатковий забір проб води у джерелах, що межують зі ставками, та відправити на лабораторне дослідження до Держпродспоживслужби Лиманського району мертві тушки риби, яка була виявлена на поверхні води. Комісія з благоустрою разом зі спеціальною комісією буде інспектувати приватний сектор, прилеглий до ставка, з метою виявлення шляхів потрапляння стічних вод у водойму. Керівнику станції технічного обслуговування, яка знаходиться поряд з мийкою, надано рекомендації щодо приведення території до належного санітарного стану,  проведення робіт з розчистки стічної труби та буде надано припис щодо притягнення до адміністративної відповідальності. Наступне засідання планується провести 19 березня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь