A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Завершено другий тур конкурсного відбору на поліцейського офіцера Красносільської громади

Дата: 11.03.2021 16:38
Кількість переглядів: 548

     На території Одещини стартував проєкт «Поліцейський офіцер громади». Красносільська територіальна громада – одна з 5 перших ОТГ, які взяли участь у даному проєкті. Після підписання Меморандуму про співпрацю між Нацполіцією та сільською радою було оголошено про конкурсний відбір учасників, які можуть поборотися за посаду поліцейського громади. 
     Конкурсний відбір проходить у 2 етапи. На першому етапі учасники пройшли тестування, у ході якого оцінювались їх загальні навички (рівень логічного та аналітичного мислення), знання законодавства. Також кандидати пройшли тест на інтегративність   У рамках другого етапу спеціальна комісія з представників національної поліції України, представників громад, у тому числі,  Красносільського сільського голови  Марини Архірій, 10 березня у м. Вінниці провела з кандидатами особисті інтерв’ю. На поліцейського Красносільської громади претендували шість кандидатів, які пройшли співбесіду на комунікативність, здатність вирішувати проблеми громади, відповідальність та здатність приймати самостійні рішення. Після співбесіди проводилося обговорення  кожного кандидата. За результатами двох етапів конкурсу буде обрано 2-х поліцейських, які пройдуть навчання, а після цього будуть направлені для служби у Красносільській ОТГ. 
     «З нетерпінням чекаємо поліцейських офіцерів громади, які будуть орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на нашій території та своєчасно реагувати на проблеми громади», - зазначила Красносільський сільський голова Марина Архірій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь