A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Виконавчий комітет березня: зниження тарифів для населення

Дата: 12.03.2021 14:14
Кількість переглядів: 613

     11 пройшло засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради. Засідання провела сільський  голова Марина Архірій. На розгляд членів виконкому було винесено 12 питань порядку денного. Найважливіше з них – про встановлення тарифів на послуги водопостачання та водовідведення, які надаватиме КП "Перспектива" на території Красносільської громади.
 
     Вартість 1 куб.м води для населення та бюджетних установ складатиме 15, 48 грн, а до цього споживачі філії "Інфоксводоканал" ТОВ "Інфокс" платили 16, 44 грн. Інші споживачі сплачуватимуть за 1 кубометр води - 29, 72 грн. 

     Для жителів, які мають централізоване водовідведення (будинки за адресою: с. Красносілка, вулиця Садова 2В, 3А, 4А, 5А,  6А,  6Б, 7А, 8А)  вартість  за каналізаційні стоки становитиме 70,49 грн за 1 кубометр. Це пов'язано з малою кількістю абонентів та великою затратністю послуги.  

     Для мешканців громади таке рішення матиме ряд переваг: тариф буде знижено; кошти за спожиті послуги будуть надходити до КП "Перспектива" - підприємства, яке постійно за власні кошти  усуває причини поривів, у той час, як абоненти сплачують кошти філії "Інфоксводоканал" ТОВ "Інфокс"; надаватись послуги будуть на більш високому рівні, так як підприємство, що їх надає, безпосередньо зацікавлене в цьому. 

     Для абонентів КП "Перспектива" це рішення вже вступило в силу з дня прийняття, а для абонентів філії "Інфоксводоканал" ТОВ "Інфокс" це стане можливим після того, як буде встановлена розподільча камера з лічильником на воду, що подаватиметься до Красносільської територіальної громади. Про це буде повідомлено окремо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь