A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

На засіданні виконавчого комітету, що відбулось 11 березня, членами виконкому було розглянуто та прийнято відповідні рішення з 12 питань, 9 з яких - архітектурні та земельні. 

Дата: 12.03.2021 14:21
Кількість переглядів: 598

     На засіданні виконавчого комітету, що відбулось 11 березня, членами виконкому було розглянуто та прийнято відповідні рішення з 12 питань, 9 з яких - архітектурні та земельні. Присутні подовжили термін розміщення групи тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території громади для двох підприємців. Умовою прийняття відповідного рішення є приведення фасадів до єдиного затвердженого архітипу та усунення всіх вказаних зауваження щодо зовнішнього вигляду таких споруд до 1 червня поточного року. Також скасовано попередні рішення виконкому, що стосувались розміщення тимчасових споруд, які не були встановлені у відведений термін або термін дії оренди яких вичерпано.

      На засіданні члени виконкому присвоїли адреси об'єктам нерухомого майна, надали поштові адреси земельним ділянкам, житловим та садовим будинкам, перевели садові будинки в жилі тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь