Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Коронавірус: ситуація в громаді та країні

Дата: 15.03.2021 11:57
Кількість переглядів: 719

     За минулу добу на території Красносільської територіальної громади не виявлено жодного випадку захворювання на коронавірус. Одужали три особи. Кількість інфікованих COVID-19 з початку пандемії складає 432 особи, а на сьогодні хворіє 15 чоловік.
     В Україні станом на 15 березня зафіксовано 6 792 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Зокрема, захворіли 326 дітей та 109 медпрацівників.
     Додамо, що в країні почалася третя хвиля коронавірусу та офіційно підтверджений новий мутований "британський" штам коронавірусу. Він відрізняється коротким інкубаційним періодом (1-3 дні), втричі більшою заразністю, зменшенням частки безсимптомних хворих чи легких форм захворювання і високою смертністю. Вірус вражає, крім органів дихання, нирки, печінку, шлунково-кишковий тракт та центральну нервову систему. За кількістю нових випадків COVID-19 Україна зараз  на 11-му місці у світі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь