A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Породіллі Красносільської громади отримали допомогу

Дата: 19.03.2021 10:35
Кількість переглядів: 444

     На засіданні виконавчого комітету було розглянуто 10 питань порядку денного, які підтримано одноголосно. Більшість проєктів рішень стосувались соціальної сфери. Присутні надали матеріальну допомогу 19-м жителям громади, що написали заяви та потребують дороговартісного лікування тяжких захворювань, спричинених коронавірусною хворобою COVID-19 у розмірі від однієї тисячі гривень. 

     У рамках соціальної цільової програми «Милосердя в дії на 2020-2022 роки» та з метою заохочення молодих сімей до народження дитини 12 породілль Красносільської громади, які надали відповідні документи, також отримають грошову допомогу у розмірі двох тисяч гривень кожна. Наступним члени виконкому ухвалили рішення про надання грошової допомоги 5-м жителям населених пунктів у зв’язку з витратами на поховання родичів в розмірі по 2 500 гривень кожному. 
     Нагадаємо, що кошти на вказані виплати спрямовуються з місцевого бюджету. Також взято на квартирний облік дітей, позбавлених батьківського піклування та присвоєно адреси об'єктам нерухомого майна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь