A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Чиста громада починається із кожного з нас!

Дата: 22.03.2021 11:48
Кількість переглядів: 540

     У населених пунктах Красносільської громади щорічно проводиться  двомісячник по наведенню належного санітарного стану та благоустрою, який цьогоріч триватиме з 01 квітня по 31 травня.  У його рамках кожного четверга планується проведення санітарних днів, а 17 квітня - акції «День довкілля 2021». До травневих свят будуть приведені в належний вигляд пам’ятні комплекси, військові поховання, братські й поодинокі могили тощо. Ремонтуватимуть дитячі та спортивні майданчики, прибиратимуть узбіччя доріг, прибережні зони, сквери, кладовища та прилеглі до них території.
     Керівникам установ, організацій, підприємств усіх форм власності та суб’єктів підприємницької діяльності, які розташовані на території громади, рекомендовано провести прибирання територій, що закріплені за ними. 
Додамо, що все зібране сміття буде вивезене за допомогою техніки КП «Перспектива». 
     До участі в зазначених заходах планується залучати волонтерів, громадськість, учнівську та студентську молодь. А окрім прибирання територій будуть проведені екологічні акції з висадження зелених насаджень. В кожному населеному пункті пройдуть толоки за окремим графіком, про що буде повідомлено додатковож. Звертаємось до жителів приватного сектору всіх населених пунктів громади з проханням долучитись до вказаних заходів! 
     Давайте разом наведемо порядок у нашому спільному домі, адже естетичний зовнішній вигляд і впорядкована та доглянута територія – це візитівка кожного села громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь