A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

До уваги підприємців Красносільської громади            

Дата: 31.03.2021 16:00
Кількість переглядів: 505

     Розпочався двомісячник благоустрою у громаді. Комунальники КП «Перспектива» прибирають несанкціоновані сміттєзвалища,  узбіччя доріг, вивозять гілля і сухостій. 
Звертаємось до всіх підприємців, що працюють на території Красносільської громади з проханням долучитись до весняного прибирання. 
Згідно з Правилами благоустрою територій населених пунктів Красносільської громади та рішення виконавчого комітету підприємці повинні: 
?утримувати в належному санітарному стані свої ділянки та прилеглу до них територію;
?на підставі укладених договорів із спеціалізованими підприємствами забезпечувати вивезення сміття, відходів (у тому числі твердих побутових, негабаритних, будівельних, харчових та ін.) та вторинної сировини;
?забезпечувати розміщення та функціонування сміттєзбірників (урн, контейнерів) для роздільного збору сміття та твердих побутових відходів на об’єктах, утримувати їх в належному санітарно-технічному стані; 
?проводити своєчасне відновлення зовнішнього та естетичного вигляду фасадів будівель згідно з паспортами, забезпечувати утримання та збереження зелених насаджень.
На порушників правил благоустрою відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення будуть складатися адмінпротоколи за порушення держстандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів з подальшим накладанням штрафів у розмірі до 1700 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь