A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Будівельне сміття біля дворів необхідно прибрати!

Дата: 01.04.2021 09:58
Кількість переглядів: 468

     Весняні прибирання у кожному населеному пункті громади з кожним днем набирають обертів. Заходи із впорядкування територій будуть тривати протягом найближчих двох місяців.
     Жителі громади, готуючись до пасхальних і травневих свят, проводять прибирання своїх ділянок та у дворах, часто залишаючи будівельне сміття і непотріб обабіч доріг. Проте відповідно до Правил благоустрою територій населених пунктів Красносільської громади - це заборонено.
     Мешканцям слід пам’ятати, що вони повинні здійснювати поточне утримання дерев, клумб, тротуарних газонів та зелених майданчиків на територіях, прилеглих до їх споруд та будинків; доглядати за зеленими насадженнями, видаляти сухостійні та пошкоджені хворобами насадження, знищувати бур’яни на своїх приватних садибах та прилеглих ділянках.
     Також громадяни зобов’язані укладати договори на вивезення твердих побутових відходів (за винятком, коли плата за вивезення відходів є у складі квартплати або плати за утримання будинку та прибудинкової території).
Штраф за порушення правил благоустрою становить до 1360 грн.
     Детально ознайомитись з документом, який регулює правила благоустрою в нашій громаді, можна за посиланням  https://rada.info/upload/users_files/04379657/docs/bc4f13f12b27caa41151bad97c845eb9.pdf

Давайте разом зробимо нашу громаду чистішою та охайнішою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь