A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Красносільська сільська рада Одеського району Одеської області повідомляє про завершення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту «Детальний план території щодо розміщення багатоквартирного житловог

Дата: 05.04.2021 16:30
Кількість переглядів: 550

Красносільська сільська рада Одеського району Одеської області  повідомляє про завершення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту  «Детальний план території щодо розміщення багатоквартирного житлового будинку на земельній ділянці з кадастровим номером 5122782600:04:001:0492 за адресою: Одеська обл., Лиманський р-н, с.Ілічанка, вул. вулиця Садова, 11-д» та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Пропозицій громадськості по проекту  «Детальний план території щодо розміщення багатоквартирного житлового будинку на земельній ділянці з кадастровим номером 5122782600:04:001:0492 за адресою: Одеська обл., Лиманський р-н, с.Ілічанка, вул. вулиця Садова, 11-д» та звіту про стратегічну екологічну оцінку, до Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області не надходило.

Процедура громадського обговорення завершена.

 

Виконуюча обов’язки

Красносільського

сільського голови                                                  Надія ГОРДУЗЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь