A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Весняні толоки розпочато: узбережжя лиману прибрано, сміття вивезено 

Дата: 02.04.2021 10:17
Кількість переглядів: 357

     Сьогодні, 2 квітня, колектив працівників сільської ради зібрався на суботник, що пройшов на узбережжі Куяльницького лиману. 
     Екологічний стан цього природного об’єкта, частина якого розташована на території Красносільської громади, давно турбує владу різних рівнів, громадські організації та природоохоронні структури. Слід сказати, щодо проблем кліматичного характеру додається ще й недбале ставлення людей до лиману, грязі та ропа якого за своїми лікувальними властивостями не поступаються знаменитому Мертвому морю - деякі відпочиваючі залишають після себе купи сміття, яке, безумовно, шкодить навколишньому середовищу і псує зовнішній вигляд узбережжя.      Паралельно проводилось і прибирання території кладовища.
Під час толоки були зібрані пляшки, поліетилен, використаний одноразовий посуд тощо. Все сміття вивезене працівниками КП «Перспектива».
     Прибирання, в якому взяли участь більше 50 чоловік, пройшло в рамках двомісячника з благоустрою, що проводиться в Україні. Дякуємо старостам с. Ілічанки Лілії Руденко та с. Корсунців Тетяні Власовій, і депутатам Івану Томашевському, Яні Чередніченко та Вікторії Клеймьоновій, які долучилися до заходу, ініційованого Красносільським сільським головою Мариною Архірій. 
Збережемо природу разом!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь