A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

На сесії ухвалені Меморандуми про співпрацю

Дата: 13.04.2021 00:25
Кількість переглядів: 711

     На засіданні сесії, що відбулось 12 квітня, депутатами були затверджені Меморандуми про співпрацю Красносільської громади з різними інституціями.  
Один з них - Меморандум про співпрацю та партнерство з Національною поліцією в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади». В Одеській області Красносільська територіальна громада – одна з перших, яка бере у ньому участь. У цьому напрямку вже зроблені основні кроки, зокрема, здійснено відбір кандидатів, які проходять зараз навчання, після чого вони будуть проходити службу безпосередньо у громаді.
Слід сказати, що заробітну плату виплачуватиме поліцейському офіцеру громади Національна поліція, а місцева влада повинна забезпечити поліцейського транспортом та приміщенням. Мета проекту – направлення до кожної громади офіцером поліції, який буде взаємодіяти з її жителями та орієнтуватися на їхні потреби.
Депутати також ухвалили Меморандум з громадською організацією «Всеукраїнське громадське об’єднання «Інститут «Республіка», в рамках якого передбачена співпраця громади та ГО шляхом проведення спільних тематичних заходів.
     Їх мета полягає у підвищенні політичної просвіти серед населення, поширенні інформації про реформу місцевого самоврядування та заохоченні громадян до голосування на виборах. Спільна робота здійснюватиметься у формі дебатів, круглих столів, відкритих лекцій, тренінгів, зустрічей з публічними особами, експертами в різних галузях.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь